Добрата новина - Открит урок по маркетинг

ОТКРИТ УРОК ПО МАРКЕТИНГ

Галерия

На 8 март 2019 г., в ПГИУ „Елиас Канети“ – Русе, г-жа Десислава Игнатова - учител по икономически дисциплини, проведе открит урок по маркетинг на тема „Промоция на продажбите“ с ученици от XIД клас, специалност „Икономика и мениджмънт“.

Учениците взеха активно участие и показаха отлични знания по всички въпроси и задачи. Работиха по групи и индивидуално. Григор Петров се изяви с презентация на тема „Оптимизация на уеб сайт“.

Бяха представени използвани промоции в училищния кръг на Панаира на учебно-тренировъчните предприятия, проведен на 21 февруари 2019 г.

Андреа Димитрова и Илона Колева изпълниха скеч: „Промоции в Икономмарт“, като показаха своя актьорски талант и знания по темата на урока.

Откритият урок завърши с почерпка от промоциите на импровизирания щанд в „Икономмарт“.

Автор: Десислава Игнатова – учител по икономически дисциплини

Административни

Новини

  • БДП

     Правила за безопасно движение по пътищата   ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, Обърнете внимание на вашите деца за особеностите и опасностите по пътя и на уличното движение. Дискутирайте с тях ситуациите, които ще бъдат споделени по долу, ако са приложими за пътя, който ученикът трябва да измине от вкъщи до училище. Преди всичко желаем да привлечем...

    Прочетете още...

Новини от Teacher.bg

В момента има 35  гости и няма потребители и в сайта


 Tyxo.bg counter

                               Copyright © 2014 ПГИУ "ЕЛИАС КАНЕТИ" - РУСЕ.