ФОТОКОНКУРС „С ЕДНА ИДЕЯ НАПРЕД“

ИНФО ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В КОНКУРСА
Мога ли да участвамвъв фотоконкурса?
Категоричнода,стига да си възпитаник на средно или висше училище в гр. Русе и региона.
Как мога да се включа във фотоконкурса?
Изпрати до 5 авторски снимки (минимум 2000 пиксела по дългата страна), непубликувани до този момент, придружени с кратко инфо за себе си(три имена, възраст, къде учиш,кой клас си, е-mail и телефон за връзка).
По своя лична преценка можеш да участваш по една, няколко или по всички теми (за всеки месец по отделно) на фотоконкурса.
Кога и къде да изпратя фотосите?
От 1 число на съответния месец до 5 число на месеца, следващ избраната от теб тема като лично съобщение до Facebook профила на факултет „Бизнес и мениджмънт“.         https://www.facebook.com/profile.php?id=100011970432304
Одобрените от администратора на факултет „Бизнес и мениджмънт“ снимките ще бъдат качвани във Facebook профила, където ще събират лайкове от твоите френдове.
А наградите?
За всяка отделна тема фотосите ще бъдат класирани в две категории „Оценка на журито“ - награда 25 лв. и „Най-много лайкове“ - награда 35 лв. Наградата на журито се дава за оригинална идея.
 На финала участват  8 фотоса (по 4 от двете категории),които се състезават за:
ГОЛЯМАТА НАГРАДА- „НАЙ-МНОГО ЛАЙКОВЕ“- 200 ЛЕВА
На „Иновативно младежко ЕКСПО“ през месец май ще бъде организирана изложба на всички 8класирани фотоса от двете категории в „Канев Център“ на Русенски университет.
Кой ще класира фотосите?
Жури, включващо преподаватели, студенти и представители на бизнесаопределяфаворитите в категория „Оценка на журито“.
За избора на класираните в категорията „Най-много лайкове“единствено определящо значение имат броя харесвания на снимките във Facebookпрофила на факултет „Бизнес и мениджмънт“. Фотосите могат да събират лайкове от началото на конкурса до края на месец април, когато ще бъдат засечени и ще бъдат обявени най-харесваните за всеки месец.
„Голяма награда на фотоконкурса „С една идея напред“ - в края на конкурса тази награда ще бъде връчена на един от печелившите в конкурсите на месеца(от двете категории). Критерият е  фотографията да е събрала най-много харесвания за периода от 15 до 30 април 2018 г.
Кога ще бъде награждаването?
Организаторите ще се свържат лично или по електронната поща с победителите  и ще им предоставятнужната информация за това.
А авторските права? - Със съгласие от твоя страна снимките могат да бъдат използвани с некомерсиална цел за популяризиране дейностите и инициативите, организирани от факултет „Бизнес и мениджмънт“.

Административни

Новини

  • БДП

     Правила за безопасно движение по пътищата   ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ РОДИТЕЛИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ, Обърнете внимание на вашите деца за особеностите и опасностите по пътя и на уличното движение. Дискутирайте с тях ситуациите, които ще бъдат споделени по долу, ако са приложими за пътя, който ученикът трябва да измине от вкъщи до училище. Преди всичко желаем да привлечем...

    Прочетете още...

Новини от Teacher.bg

В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта


 Tyxo.bg counter

                               Copyright © 2014 ПГИУ "ЕЛИАС КАНЕТИ" - РУСЕ.