skip to Main Content
Телефон 082-834510 Адрес: гр: Русе, ул. "Борисова" 22

Участие и отлично представяне на наши ученици в събитие на Русенски университет „Млади предприемачи срещу наркотиците“

Участие и отлично представяне на наши ученици в събитие на Русенски университет „Млади предприемачи срещу наркотиците“
На 11.11.2022 г. Виктория Янкова, Дуйгу Заир, Моника Василева – ученици от XIв клас, специалност „Икономика и мениджмънт“ , и Симона Русанова, Назан Абтулова и Катрин Синанова – от XIIА клас, специалност „Банково дело“, активно участваха в Междурегионално състезание на тема „Млади предприемачи срещу наркотиците. Креативен и социално отговорен бизнес“.
Събитието бе организирано от Русенски университет „Ангел Кънчев“, катедра „Мениджмънт и социални дейности“ на факултет „Бизнес и мениджмънт“.
От 114 участници в 15 екипа, нашите ученици се класираха на ПЪРВО място като отбор победител с представител Симона Стефанова Русанова от XIIА клас. Получиха награда в категория „Приложимост“ на идея, която е свързана с провеждане на информативни семинари, насочени към родители на деца от уязвими групи.
ТРЕТО място в състезанието зае отборът, в който участва Моника Василева от XIВ клас. Участниците получиха награда за отбор победител в категория „Социална значимост“ за идеята за създаване на онлайн платформа „Бивш наркоман ИМА“. Идеята е хора, употребявали наркотици в миналото, да споделят опита си и да помагат на зависими.
Всички ученици се представиха успешно и получиха сертификати за участие, с които имат възможност да учат в Русенски университет, в специалностите от факултет „Бизнес и мениджмънт“.
Автор: Десислава Игнатова – учител по икономически дисциплини и ръководител на участниците
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+8
 
 
See insights and ads
Boost post
 
All reactions:

39

 
Back To Top